Moderator: Patthy VIP
ebo wrote:Apropo cine ma poate ajuta cu o prelungire vr6 din material bun , ceva flexibil daca stiti ca am avut una din material de ala casant si nu-mi mai trebuie veci, poate ma indrumati de unde sau de la cine as putea lua sa fie mai bune. Toate cele bune![]()
silvius89 wrote:like!!!! BAFTA CU PROIECTUL TAU IN CONTINUARE;)
![]()
![]()
![]()
laur MLV wrote:ebo wrote:Apropo cine ma poate ajuta cu o prelungire vr6 din material bun , ceva flexibil daca stiti ca am avut una din material de ala casant si nu-mi mai trebuie veci, poate ma indrumati de unde sau de la cine as putea lua sa fie mai bune. Toate cele bune![]()
viewtopic.php?f=64&t=7091 vezi aici poate e ceea ce cautiBafta!
Patthy VIP wrote:daca vrei prelungire flexibila stiu eu un baiat din bucuresti care vinde...150 lei bucata. prelungiri originale, nu facaturi. de la el am luat si eu
tepam wrote:su eu schimb intr-o veselie prelungirea,cand se crapa pe stanga,cand pe dreapta.sunt casante si se sparg imediat cum le lovesti un pic.flexibila si eu caut.poate pe original de gti-vr6.bafta
JOHN EVO TUNING wrote:Jantele sunt 7.5J fata si 9J spate, au fost ale mele, m a disperat EBO sa i le tin lui si acuma le vinde.RUSINICA !!!
JOHN EVO TUNING wrote:Numai combinatii esti![]()
![]()
![]()
![]()
JackPlayer87 wrote:Jantele astea din poze ce J au? Ti-au trebuit flanse la ele?
uvi_mk3 wrote:SALUTARE COLEGU...nu ai mai postat de mult pe forum. frumoasa masina:X imi place maxim.vad ca ai mai facut cate ceva la ea, dar de vopsit nu?
App....la inele ai pus leduri albe banuiesc???
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests