Montare Computer de bord

Ai Golf 5 sau Jetta / ai o problema / vrei un sfat / posteaza aici.

Montare Computer de bord

Postby cosmyn990 » 09 Jan 2011 23:49

salut am un golf 5 an 2005 si nu am BC am ecranu ala mic unde imi arata ceasu deasupra iar jos km totali si trip... am inteles de la cineva de pe 4tuning care se ocupa cu dezmembrare de golf 5 ca mil pot activa cumparand calculatorul de coloana si maneta... iar o alta persoana mi-a spus ca nu se poate activa decat daca schimb ceasuri si inca niste chestii pe care el le are la vanzare... nu stiu ce sa cred daca se poate sa ma lamuriti si pe mine... ms
Golf 5 1.9 tdi 105 cp => resoftare by DimSport
cosmyn990
Membru nivel 1
 
Posts: 35
Joined: 28 Oct 2010 23:33
Location: Bucuresti

Re: Montare Computer de bord

Postby cosmyn990 » 12 Jan 2011 02:42

deci nu merge ca pe ecranu pe care il avem in momentu in care am pune calculatoru de coloana sa se imparta singur in trei parti?....
Golf 5 1.9 tdi 105 cp => resoftare by DimSport
cosmyn990
Membru nivel 1
 
Posts: 35
Joined: 28 Oct 2010 23:33
Location: Bucuresti

Re: Montare Computer de bord

Postby snoopy » 13 Jan 2011 15:28

da si eu la fel am vrut sa fac si ma complicam prea mult...mai bine iti cumperi unu universal si ai incheiat problema dar nu stiu cat de corect iti indica...dar sa nu te mai chinui folesesti "calculatorul" de la telefon si ai incheiat problema :))
MK5 2006 /1.4 / 75 CP / JANTE BBS 17"/ Filtru K&N
User avatar
snoopy
Membru Golf Club
 
Posts: 53
Joined: 18 Sep 2010 09:58
Location: Bucurestii

Re: Montare Computer de bord

Postby cosmyn990 » 13 Jan 2011 19:02

nu este chiar complicat numai ca iti trebuie destul de multe chestii... am gasit absolut tot ce imi trebuie la 600 fara maneta si bine inteles cat o mai costa si mana de lucru
Golf 5 1.9 tdi 105 cp => resoftare by DimSport
cosmyn990
Membru nivel 1
 
Posts: 35
Joined: 28 Oct 2010 23:33
Location: Bucuresti

Re: Montare Computer de bord

Postby snoopy » 14 Jan 2011 07:50

o sa te duca si trebuie sal gasesti pe unu meserias care sa stie ce sa face sa iti faca o porcarie sa nu iti mai porneasca masina cine stie ce face...oricum dk e sa iti pui sa ne tii si pe noi la curent..
MK5 2006 /1.4 / 75 CP / JANTE BBS 17"/ Filtru K&N
User avatar
snoopy
Membru Golf Club
 
Posts: 53
Joined: 18 Sep 2010 09:58
Location: Bucurestii

Re: Montare Computer de bord

Postby ady4_my » 15 Jan 2011 16:52

salut.cam la atat ma ajuns si pe mine.1000 ron.numai ca eu monentan am alta problema.am un golf 5 2007 e SDI porcaria aia de motor de 75 de ponei,insa nu asta ar fi problema de vreun an masina e pe toane dimineata nu porneste la prima cheie,trebuie sa o tin 30 sec pe automat.pe urma toata ziua porneste.am duso in vreo 5 servisuri si nu ii da nimeni de cap.aia de la reprezentanta m.au pus de i.am schimbat si pompa de nalta dar degeaba.voi stiti ceva?ms
ady4_my
Membru Incepator
 
Posts: 1
Joined: 15 Jan 2011 16:19

Re: Montare Computer de bord

Postby cosmyn990 » 22 Jan 2011 02:48

ady4_my wrote:salut.cam la atat ma ajuns si pe mine.1000 ron.numai ca eu monentan am alta problema.am un golf 5 2007 e SDI porcaria aia de motor de 75 de ponei,insa nu asta ar fi problema de vreun an masina e pe toane dimineata nu porneste la prima cheie,trebuie sa o tin 30 sec pe automat.pe urma toata ziua porneste.am duso in vreo 5 servisuri si nu ii da nimeni de cap.aia de la reprezentanta m.au pus de i.am schimbat si pompa de nalta dar degeaba.voi stiti ceva?ms


salut. intra la probleme pornire si vezi ca am postat eu acolo ce am facut la a mea... numai ca eu aveam probleme cu pornirea atunci cand era motoru cald...
Golf 5 1.9 tdi 105 cp => resoftare by DimSport
cosmyn990
Membru nivel 1
 
Posts: 35
Joined: 28 Oct 2010 23:33
Location: Bucuresti

Re: Montare Computer de bord

Postby VWAndrei » 22 Jan 2011 23:15

cosmyn990 wrote:salut am un golf 5 an 2005 si nu am BC am ecranu ala mic unde imi arata ceasu deasupra iar jos km totali si trip... am inteles de la cineva de pe 4tuning care se ocupa cu dezmembrare de golf 5 ca mil pot activa cumparand calculatorul de coloana si maneta... iar o alta persoana mi-a spus ca nu se poate activa decat daca schimb ceasuri si inca niste chestii pe care el le are la vanzare... nu stiu ce sa cred daca se poate sa ma lamuriti si pe mine... ms


sincer, chiar iti trebuie asa ceva ?! de bani aia poti sa iti faci altceva la masina....
MK5, 105HP/2004
________________________________________________
TEL 0723 596 599
User avatar
VWAndrei
Moderator
 
Posts: 585
Joined: 23 Jun 2010 22:05
Location: Brasov

Re: Montare Computer de bord

Postby cosmyn990 » 23 Jan 2011 16:26

sincer, chiar iti trebuie asa ceva ?! de bani aia poti sa iti faci altceva la masina....[/quote]

da mi-am dat si eu seama ca dau prea multi bani pt ceva ce nu o sa imi foloseasca asa ca mi-am facut o resoftare :D
Golf 5 1.9 tdi 105 cp => resoftare by DimSport
cosmyn990
Membru nivel 1
 
Posts: 35
Joined: 28 Oct 2010 23:33
Location: Bucuresti

Re: Montare Computer de bord

Postby snoopy » 24 Jan 2011 11:44

unde ti-ai facut resoftare...si cat te-a costat??
MK5 2006 /1.4 / 75 CP / JANTE BBS 17"/ Filtru K&N
User avatar
snoopy
Membru Golf Club
 
Posts: 53
Joined: 18 Sep 2010 09:58
Location: Bucurestii

Re: Montare Computer de bord

Postby cosmyn990 » 24 Jan 2011 13:35

snoopy wrote:unde ti-ai facut resoftare...si cat te-a costat??


la honda militari 250 E
Golf 5 1.9 tdi 105 cp => resoftare by DimSport
cosmyn990
Membru nivel 1
 
Posts: 35
Joined: 28 Oct 2010 23:33
Location: Bucuresti

Re: Montare Computer de bord

Postby VWAndrei » 01 Feb 2011 15:38

ai vazut...
sincer... investii de genu nu mi se par uitile acum....daca era, investeai atunci in masina si o luai cu tot cu CB pe ea si restu...
cati CP ti`ai pus !? 130 ?!
MK5, 105HP/2004
________________________________________________
TEL 0723 596 599
User avatar
VWAndrei
Moderator
 
Posts: 585
Joined: 23 Jun 2010 22:05
Location: Brasov

Re: Montare Computer de bord

Postby cosmyn990 » 01 Feb 2011 23:30

VWAndrei wrote:ai vazut...
sincer... investii de genu nu mi se par uitile acum....daca era, investeai atunci in masina si o luai cu tot cu CB pe ea si restu...
cati CP ti`ai pus !? 130 ?!


da cred pe acolo pe undeva... o sa merg cu ea sa o pun pe dyno si o sa postez graficul.
Golf 5 1.9 tdi 105 cp => resoftare by DimSport
cosmyn990
Membru nivel 1
 
Posts: 35
Joined: 28 Oct 2010 23:33
Location: Bucuresti

Re: Montare Computer de bord

Postby VWAndrei » 21 Feb 2011 18:56

cosmyn990 wrote:
VWAndrei wrote:ai vazut...
sincer... investii de genu nu mi se par uitile acum....daca era, investeai atunci in masina si o luai cu tot cu CB pe ea si restu...
cati CP ti`ai pus !? 130 ?!


da cred pe acolo pe undeva... o sa merg cu ea sa o pun pe dyno si o sa postez graficul.



sa imi zici un pic despre resoftare .... ce si cum ti`au facut ...si cat de bine se simt diferentele....

eu unu trebuie sa imi schimb volanta+ambreaj-ul dupa care am zis k ii fac si eu resoftare, dar in asa fel incat sa nu imi modifice cuplul prea mult, caci pe viitor nu vrea sa bag bani iar in volanta si restu ....
MK5, 105HP/2004
________________________________________________
TEL 0723 596 599
User avatar
VWAndrei
Moderator
 
Posts: 585
Joined: 23 Jun 2010 22:05
Location: Brasov

Re: Montare Computer de bord

Postby mihaidaniel » 24 Feb 2011 11:29

salut te ajut eu cu montarea de bc spune-mi ce cod ai la calculatorul de colana
mihaidaniel
Membru Incepator
 
Posts: 1
Joined: 24 Feb 2011 11:16

Next

Return to Probleme / Discutii Golf V (MK5) si Jetta

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

Director web | reactii acide | tubely.ro | pitzi & coca | Cocalari si Pitzipoance Sexy